Art. nummer: 323
Förpackning: 25LIT,200LIT
Användning
Isopropylalkohol används som lösningsmedel för färg och lack, naturoljor, tinkturer, kosmetika,
extraktionsmedel för blomparfymer, alkaloider, glykoser och farmaceutiska produkter.
Isopropylalkohol används också som en komponent i industriellt tvättmedel och polish.
Vidare i stor utsträckning som frostskyddskomponent i spolarvätskor och andra frostskyddsprodukter.
Egenskaper
Isopropylalkohol är en klar, färglös vätska med en mild lukt. Den är löslig i alla proportioner med vatten.
Isopropylalkohol Flampunkt 12°